Tjenester

Sullestad Support AS tilbyr det meste av servicetjenester innenfor renhold og Eiendomsservice. I mer enn 10 år har vårt mål vært å ha fokus på kundens behov ved å skreddersy løsninger til private og bedrifter.

Sullestad Support AS er en totalleverandør av renholdstjenester på Gjøvik, Østre- og Vestre Toten.

Renholdsavtaler

Grundig og regelmessig renhold bidrar til et bedre inneklima og
bedre luftkvalitet. I en hektisk hverdag er det ikke alltid tiden strekker til og noen av gjøremålene blir kanskje forsømt.

 

Vi bistår gjerne med våre erfaringsbaserte anbefalinger og tilrettelegger en renholdsplan etter kundens behov. ​

Trykk her for mer informasjon.

Vindusvask/ Fasadevask

Vi kan gjennomføre vindusvask hos bedrifter og private. Vi hjelper deg enten du ønsker en fast renholdsavtale eller bistand med vårrengjøringen.

Vi behersker tradisjonell vindusvask i tillegg til å ha moderne rentvassystem for vindusrengjøring.

Trykk her for mer informasjon.

Gulvbehandling

Noen ganger er ikke den tradisjonelle moppen nok for å holde et gulv rent og pent over tid. Vi har et bredt utvalg av gulvvaskemaskiner som kan benyttes i faste renholdsavtaler eller ved engangsoppdrag.

Vi har også utstyr og kompetanse til å utføre skuring, boning og polering av gulv.

Trykk her for mer informasjon.

Flyttevask/ rundvask

Om du ønsker bistand i flytteprosessen, eller ønsker en skikkelig rundvask av din bolig, så kan vi hjelpe deg med nettopp dette.

 

Med vår renholdserfaring vet vi hvilke krav det stilles til flyttevask av boligen. Overlater du jobben til oss, kan du være trygg på at flyttevasken blir korrekt utført. Kvalitet i arbeidet verdsettes høyt i Sullestad, og vi gir derfor garanti på vår flyttevask.

Trykk her for mer informasjon.

Rens av tekstiler

Tekstiler som  er noe man skal ha glede av i mange år. Ved riktig vedlikehold og rengjøring  kan man forlenge levetiden på disse tekstilene. Vi kan hjelpe deg med rens av sofaer, stoler, tepper eller andre tekstiler.

Trykk her for mer informasjon.

Matteavtaler

Vi kan tilby matteavtaler til små og store bedrifter. Med en tilpasset matteavtale kan man redusere vedlikeholdskostnadene på gulvet, opprettholde et godt inneklima og redusere renholdskostnadene.

Vi har et bredt utvalg av matter som effektivt absorberer smuss og skitt. 

Trykk her for mer informasjon.

_DSC0067.JPG
_DSC0224.JPG
_DSC0083.jpg